De Experience

De Outdoor Photography Experience is een bijzondere fotoreis in Andalusië. Vanuit een prachtig kustdorp bezoek je o.a. hoge bergen, prachtige baaien, natuurparken en grotten. Tijdens de goed gevulde dagen leert fotograaf Martin Hogeboom je hoe je de ‘wauw’-factor kunt toevoegen aan je foto’s. Vele aspecten van fotografie worden door hem behandeld en hij geeft je tips voor een soepele workflow en efficiënte nabewerking van je foto’s.

Naast alle activiteiten zul je ook genieten van het Spaanse dorpsleven waarbij op elke straathoek een mooi plaatje te vinden is. De Outdoor Photography Experience is de perfecte combinatie van vakantie, outdooractiviteiten én een professionele fotocursus.

Het programma

Je slaapt in een comfortabel hotel waar je van je ontbijt geniet en waar we korte theoretische briefings houden. Vanuit dit ‘basiskamp’ gaan we op pad en nemen we je onder andere mee kayakken, mountainbiken, wandelen en coasteering. Alle activiteiten zijn op maat gemaakt en toegepast op de fotografiecursus. Je bent zelf actief bezig (op je eigen tempo en niveau!) en fotografeert jezelf, de omgeving of andere deelnemers in actie.

Na elke enerverende dag is er ruimte om je mooiste foto’s van de dag te selecteren en die met de andere deelnemers te delen. Elke avond eten we in een sfeervol restaurant waar we op informele wijze de dag en de resultaten daarvan doornemen.

De locatie

Het kustplaatsje La Herradura ligt op drie kwartier rijden van Málaga en is de perfecte uitvalsbasis voor dit gevarieerde programma. Met de Middellandse Zee als voortuin en de Alpujarras en Sierra Nevada als achtertuin biedt deze plek vele mogelijkheden, allemaal binnen handbereik! Het dorp ontvangt in de zomer veel Spaanse toeristen maar de rest van het jaar is het een rustige en ongerepte plek. De kustlijn heet de Costa Tropical en die naam verklapt al dat je in tropische sferen zult verblijven.