De Experience

De Outdoor Photography Experience is een bijzondere fotoreis in Andalusië voor groepen, bedrijven en incentives. Het programma is op maat gemaakt voor jouw gezelschap en vanuit een prachtig kustdorp kun je o.a. hoge bergen, prachtige baaien, natuurparken en grotten bezoeken. Daar kun je o.a. mountainbiken, wandelen of kajakken en die sportieve activiteiten gebruiken we op een leuke manier om je creatiever te laten fotograferen!

Tijdens het afwisselende programma leert topfotograaf Martin Hogeboom je hoe je de ‘wauw’-factor kunt toevoegen aan je foto’s. Hij geeft regelmatig workshops en kan vele aspecten van fotografie behandelen. Vooraf bepalen we in overleg de inhoud en het niveau van de workshops. Op basis daarvan geeft Martin specifiek voor jullie gezelschap tips over creatieve fotografie, een soepele workflow en efficiënte nabewerking van je foto’s.

Naast alle activiteiten kun je ook genieten van het Spaanse dorpsleven waarbij op elke straathoek een mooi plaatje te vinden is. Wij maken van de Outdoor Photography Experience de perfecte combinatie van vakantie, outdooractiviteiten én een originele fotocursus.

Het concept

Je slaapt met je groep in een comfortabel hotel, een luxe villa of een Spaanse cortijo. Daar begint de dag met een heerlijk ontbijt en houden we korte briefings. Vanuit dit ‘basiskamp’ gaan we op pad en nemen we jullie mee om bijvoorbeeld te kajakken, mountainbiken, wandelen en coasteering te doen. Alle activiteiten zijn op maat gemaakt en toegepast op de groep. Iedereen kan zelf actief meedoen (op eigen tempo en niveau!) en daarnaast de omgeving en andere deelnemers in actie fotograferen.

Na elke enerverende dag is er ruimte om de mooiste foto’s van de dag te selecteren en die met de andere deelnemers te delen. Elke avond tijdens het diner nemen we op informele wijze de dag en de resultaten daarvan door met elkaar.

De locatie

Het kustplaatsje La Herradura ligt op drie kwartier rijden van Málaga en is de perfecte uitvalsbasis voor een gevarieerd programma. Met de Middellandse Zee als voortuin en de Alpujarras en Sierra Nevada als achtertuin biedt deze plek vele mogelijkheden, allemaal binnen handbereik! Het dorp ontvangt in de zomer veel Spaanse toeristen maar de rest van het jaar is het een rustige en ongerepte plek. De kustlijn heet de Costa Tropical en die naam verklapt al dat je in tropische sferen zult verblijven.